• Посилання скопійовано

Перевірити справжність та органічність продуктів можна буде онлайн

Уряд відкриває реєстри органічної продукції, які дозволять онлайн перевірити сертифікацію, виробника та органічність продуктів

Перевірити справжність та органічність продуктів можна буде онлайн

Кабінет міністрів відкриває реєстри органічної продукції, які дозволять онлайн перевірити сертифікацію, виробника та органічність продуктів. Про це повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук у своєму телеграм-каналі, - передає "Економічна правда".

"Відтепер люди з телефона чи комп’ютера зможуть перевірити справжність продукту, а також дійсність маркування "органічна продукція", - пише Гончарук.

Споживачі натуральної продукції отримають розширену інформацію щодо:

  • виробників органічної продукції;
  • органів сертифікації
  • наявності органічного насіння і садивного матеріалу.
  • Прем’єр зазначає, що цими базами даних зможуть користуватися всі учасники ринку для здійснення своєї господарської діяльності.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»