• Посилання скопійовано

Остання звітність з ціннопаперового акцизного податку - IV квартал

Останнім звітним періодом, за який платники акцизного податку з операцій з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами зобов’язані подати декларацію є ІV квартал 2014 року

Остання звітність з ціннопаперового акцизного податку - IV квартал

Центральний офіс з обслуговування великих платників повідомляє, що Законом  України від 28 грудня 2014 року № 71-VІІІ "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи", який набрав чинності з 1 січня 2015 року, було внесено зміни до Податкового кодексу України, зокрема виключено норми щодо справляння акцизного податку з операцій з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами.

Водночас, пунктом 27 підрозділу 10 розділу  ХХ Кодексу встановлено, що за результатами провадження господарської діяльності за останній звітний  (податковий) період 2014 року платники акцизного податку з операцій з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами подають податкові декларації з такого податку у порядку, встановленому цим Кодексом.

Таким чином останнім звітним (податковим) періодом, за який платники акцизного податку з операцій з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами зобов’язані подати декларацію з особливого податку на операції з відчуження цінних паперів та операцій з деривативами є ІV квартал 2014 року.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»