• Посилання скопійовано

Емітентам цінних паперів рекомендується отримати електронний підпис до 1 березня

З початку березня всі емітенти цінних паперів зобов'язані подавати інформацію в НКЦПФР у вигляді електронних документів

Емітентам цінних паперів рекомендується отримати електронний підпис до 1 березня

В письме № 12/04/1312/НК Национальная комиссия по ценным бумагам и фондовому рынку напомнила эмитентам ценных бумаг о требовании насчет электронной цифровой подписи.

Решением Комиссии от 16 декабря 2014 года № 1713 утверждены изменения к Положению о раскрытии информации эмитентами ценных бумаг, которые вступают в силу с 1 марта 2015 года.

Среди прочего, согласно изменениям все эмитенты ценных бумаг обязаны будут представлять информацию в Комиссию в виде электронных документов. Это требование предполагает наличие у эмитента электронной цифровой подписи.

В связи с этим, НКЦБФР рекомендует эмитентам ценных бумаг заблаговременно получить электронную цифровую подпись в аккредитованном центре сертификации ключей.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»