• Посилання скопійовано

Держстат знову оновив форму №1-торг (місячна)

Щоправда, Держстат ні у наказі, ні у самій формі не вказав, коли вперше слід звітувати за новою формою Звіту про товарооборот торгової мережі

Держстат знову оновив форму №1-торг (місячна)

Держстат наказом від 15.02.2022 р. № 38 виклав у новій редакції форму державного статистичного спостереження № 1-торг (місячна) "Звіт про товарооборот торгової мережі".

Нагадаємо, що нещодавно ця форма вже була оновлена наказом Держстату від 25.06.2021 р. № 148. Вперше її треба було подавати зі звіту за січень 2022 року, про що ми повідомляли тут.

І ось маємо знову нову форму. Щоправда, цього разу Держстат ні у наказі, ні у самій формі не вказав, коли вперше слід звітувати за нею.

Нагадаємо, що цей звіт подають юридичні особи територіальному органу Держстату не пізніше 4 числа місяця, наступного за звітним.

Роз’яснення Держстату щодо показника форми державного статистичного спостереження № 1-торг (місячна) від 09.07.2021 р. № 19.1.2-12/17-21 читайте ось тут.

Зауважимо, що форма №1-торг входить до числа статзвітів, які можна подавати в електронній формі з січня 2022 року (код шаблону форми S0600116).

***

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»