• Посилання скопійовано

«1С:Бухгалтерія 2.0 для України» – повноцінний бухгалтерський облік без додаткових інвестицій

В Україні з’явилася нова 1С:Бухгалтерія. У рамках сервісу від ПриватБанку 1С онлайн тепер можна вести повноцінний бухгалтерський облік в «1C:Бухгалтерія 2.0 для України».

 «1С:Бухгалтерія 2.0 для України» – повноцінний бухгалтерський облік без додаткових інвестицій

В Україні з’явилася нова 1С:Бухгалтерія. У рамках сервісу від ПриватБанку 1С онлайн тепер можна вести повноцінний бухгалтерський облік в «1C:Бухгалтерія 2.0 для України». Програма містить актуальну регламентовану звітність й оновлюється автоматично.

У першу чергу такий сервіс буде цікавий керівникам компаній і підприємцям, які хочуть отримати необхідну звітність без інвестування в розгортання та підтримку облікової системи. Можливість вести кілька підприємств в одній або різних базах даних.

Почати користуватися сервісом дуже просто – достатньо орендувати 1С онлайн замість витратних локальних 1С.

Важливо, що клієнтам, які вже використовують «1С:Управління невеликою фірмою для України» в рамках сервісу 1С онлайн, доплачувати за «1С:Бухгалтерія 2.0 для України» не потрібно.

Найчастіше користувачі програми оплачують від 1 до 5 робочих місць, використовуючи їх по черзі, і економлять завдяки цьому. Одними з головних переваг сервісу користувачі називають його доступність (можна працювати з будь-якої точки світу навіть на планшеті) і ціну (легальна 1С та безкоштовна звітність усього за 199 грн на місяць).

Багатьох запуск версії 2.0 вже змусив відмовитися від інших допоміжних програм. До речі, усі нові користувачі можуть 30 днів користуватися сервісом у режимі тест-драйву абсолютно безкоштовно!

 

Спробувати прямо зараз >>> 

 

До речі, у сервіс уже інтегровано «Модуль обміну Приват24 – 1С», за допомогою якого можна обмінюватися:

  • платежами таі зарплатними документами з банком;
  • податковими накладними для безкоштовної реєстрації в ЄРПН;
  • замовленнями, рахунками, актами виконаних робіт і видатковими накладними в електронному вигляді, підписаними ЕЦП, з партнерами.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»