• Посилання скопійовано

Клієнти «Альфа-Банку Україна» можуть заощадити на юридичних рахунках

Користувачі онлайн-банку «ОК, Альфа!» для підприємців отримали багатогранний юридичний сервіс, що дозволяє легко складати складні документи

Клієнти «Альфа-Банку Україна» можуть заощадити на юридичних рахунках

Послуги юристів дорожчають з року в рік, і стають все менш доступними, особливо для бізнесменів-початківців. Фізособам-підприємцям доводиться крутитися самим, освоюючи юридичну науку. Втім, не всім. Клієнтам Альфа-Банку Україна стало набагато простіше жити і працювати після запуску онлайн-банкінгу «ОК, Альфа!». Він не обмежується тільки фінансовими послугами, а йде набагато далі - в тому числі в юридичну площину.

Завдяки одному з додаткових сервісів в «ОК, Альфа!» - Axdraft, ФОП може самостійно складати мало не будь-які юридичні договори. Сервіс дуже зручний і простий у використанні, вирішує майже всі юридичні потреби бізнесмена завдяки безлічі шаблонів і типових форм: з трудових відносин, оренди землі, постачання товарів та інших. А також головний біль більшості підприємців - нескінченні акти виконаних робіт. Їх підготовка й облік можуть стати простими й автоматичними через систему «ОК, Альфа!»

Над документами не доведеться багато працювати. Досить додати базові дані, і вся потрібна для складання договору інформаційна база підтягнеться автоматично. Заводити додатковий обліковий запис також не буде потрібно. Підприємець тільки вибирає тип договору, отримує свій шаблон і додає в нього свої дані: про форму реєстрації, платник/не платник ПДВ та інше.

 

Знайти все це і розібратися - справа не складна. Досить на головній сторінці «ОК, Альфа!» в меню зліва натиснути кнопку «Документи для бізнесу». І перейти в сервіс Axdraft - це платформа для автоматизації юридичних документів.

 

Усе меню на онлайн-платформі «ОК, Альфа!» просте і зрозуміле. У ньому є все базові фінансові послуги, які можна отримати без візиту в банківське відділення. Достатньо ноутбука, планшета або просто смартфона, і бізнесмен отримає всі необхідні послуги. Це і відкриття гривневих рахунків, і онлайн-платежі, і виписки по рахунку, і безкоштовні податкові платежі і навіть звіти для ДФС. При цьому безліч додаткових послуг для підприємців надаються з солідними знижками або взагалі безкоштовно.

Загальна економіка від використання партнерських програм в «ОК, Альфа!» може скласти до 27 тис. грн. При цьому їх різноманітність здивує багатьох бізнесменів, і багатьом буде корисним:

  • Prom.ua - 40% знижки на річне розміщення і просування в інтернет-магазинах.
  • Київстар - 50% знижки на мобільний інтернет і зв'язок для тарифних пакетів малого і середнього бізнесу.
  • Ліга - 20% знижки на індивідуальну онлайн-консультацію з юридичних і бухгалтерських питань.
  • HeadHunter - безкоштовне розміщення для підприємця 3-х вакансій для пошуку персоналу на 2 місяці (економія - 1440 грн).
  • Бітрікс24 - безкоштовне користування CRM-системою на 3 місяці (економія - 13200 грн).
  • Netpeak - 15% знижки на формування маркетингової кампанії для просування бізнесу в інтернеті на 3 місяці.
  • SendPulse - бюджет 5000 грн для клієнта на email-маркетинг і SMS.
  • Tilda - безкоштовна розробка і просування сайтів на 3 місяці (економія - 600 грн).
  • Ліга Репорт - безкоштовна відправка звітів до податкової (економія - 275 грн).

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесу
    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б стежили за працездатністю електроніки
    05.03.202480
  • 5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи
    Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою
    25.02.202413
  • Планшет для бухгалтерії: у чому користь цього пристрою
    Ведення бухгалтерського обліку – це громіздка та об’ємна справа. Зазвичай бухгалтери на великих підприємствах працюють за персональними комп’ютерами, на котрі встановлено ліцензійні програми для обліку та аудиту
    05.01.20242521
  • Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble
    Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах
    29.12.202344
  • Навіщо бухгалтеру Макбук?
    Бухгалтер — працівник, на якому тримається фінансова, облікова та статистична складова бізнесу, а його головний інструмент — персональний комп’ютер. Його робота часто передбачає професійну активність 24/7, крім потужного компа з усіма потрібен ще й лептоп
    27.11.2023549