• Посилання скопійовано

Кожен медичний заклад при проведенні медоглядів має скласти заключний акт

Держпраці нагадала правила оформлення заключного акту медичними закладами при проведенні медоглядів працівників підприємств

Кожен медичний заклад при проведенні медоглядів має скласти заключний акт

Держпраці у Полтавській області роз’яснює, що згідно з п. 2.17 Наказу №246 «Про затвердження порядку проведення медичних оглядів певних категорій»: За результатами періодичних медичних оглядів (протягом місяця після їх закінчення) Комісія оформлює Заключний акт за встановленою формою, який складається у шести примірниках.

Після погодження їх (Головою лікарської комісії, роботодавцем, представником профспілкової організації, представником Управлінням Держпраці): один примірник залишається в ЛПЗ, що проводив медогляд, інші надаються роботодавцю, представнику профспілкової організації або уповноваженій працівниками особі, профпатологу, Управління Держпраці, виконавчій дирекції Фонду соціального страхування.

Зразок Заключного акту за результатами періодичного медичного огляду працівників

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Полтавській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»