• Посилання скопійовано

Відшкодувати витрати на відрядження можна за електронним проїзним квитком

У разі повернення електронного проїзного/перевізного документа на поїзд до звіту додаватиметься роздрукований на паперовому носії документ на повернення

Відшкодувати витрати на відрядження можна за електронним проїзним квитком

Наказом Міністерства фінансів України від 19.07.2013 р. №667 затверджено зміни до Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон від 13.03.1998 р. №59.

Вказаний наказ регламентує порядок відшкодування витрат у разі використання електронного проїзного/перевізного документа на поїзд. Зокрема встановлено, що у разі використання такого документа підставою для відшкодування витрат на його придбання є роздрукований на паперовому носії посадочний або перевізний документ, у разі окремого замовлення послуги, зокрема, послуги з користування комплектом постільних речей, резервування місць  — роздрукований на паперовому носії документ на послуги. У разі повернення електронного проїзного/перевізного документа на поїзд до звіту додаватиметься роздрукований на паперовому носії документ на повернення.

Інформацію щодо представленого електронного проїзного документа можна перевірити на офіційному веб-сайті Державної адміністрації залізничного транспорту України.

Зазначеним наказом зменшено норму відшкодування добових витрат для працівників підприємств та працівників дипломатичної служби України, які перебувають за кордоном тривалий строк і отримують зарплату в іноземній валюті. Така норма добових становить 40% від сум добових, визначених у додатку 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 р. №98 для відповідної держави  (в попередній редакції розмір добових становив 50% від вказаних в додатку 1).

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»