• Посилання скопійовано

Мінфін роз’яснив нюанси оплати праці працівників центральних органів виконавчої влади

У зв’язку з проведенням адміністративної реформи Міністерство фінансів вирішило роз’яснити деякі нюанси оплати праці працівників центральних органів виконавчої влади.

Мінфін нагадав, що згідно з постановою Кабміну від 10 грудня 2010 р. №1128 за працівниками центральних органів виконавчої влади, переведеними в межах органу на іншу посаду у зв’язку зі скороченням чисельності працівників та/або реорганізацією, зберігається в межах затвердженого фонду оплати праці посадовий оклад. Крім того, зберігаються надбавки за ранг та вислугу років, а також інші надбавки і доплати, встановлені на час переведення на іншу посаду. Але це стосується лише періоду до зміни умов оплати праці, за яких загальна сума зазначених виплат за новим місцем роботи (посади) перевищуватиме суму таких виплат за попереднім місцем роботи (посади).

Мінфін дійшов висновку, що у випадку, якщо загальна сума виплат за новою посадою перевищує розмір збережених за працівником виплат, то такому працівнику збереження виплат за попередньою посадою має припинятися.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»