• Посилання скопійовано

Лист від київських податківців про оновлення даних – не спам

Київські податківці здійснили розсилку листів платникам податків з проханням оновити особисті дані (місце проживання (податкова адреса), прізвище, ім’я, по батькові тощо) у разі їх зміни

Лист від київських податківців про оновлення даних – не спам

ДПС у м. Києві здійснила розсилку листів платникам податків з проханням оновити особисті дані (місце проживання (податкова адреса), прізвище, ім’я, по батькові тощо) у разі їх зміни.

Якщо ви отримали такий лист, проаналізуйте, чи змінювали ви особисті дані, наприклад місце проживання (податкову адресу), з моменту, коли  отримали картку платника податків (ідентифікаційний номер). Якщо так, вам необхідно  подати до податкової служби заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (за формою № 5 ДР).

Звертаємо увагу, про зміну особистих даних податкову можна повідомити наступним чином:

особисто або через законного представника за своєю податковою адресою (місцем проживання);

через Електронний кабінет https://cabinet.tax.gov.ua

Зауважуємо, фізичні особи, які тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, подають зазначену заяву особисто або через представника до будь-якого контролюючого органу.

Оновлені дані дають можливість своєчасно отримувати адресну інформацію від податкової.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами.

Додаткові матеріали:  завантажити>>

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»