• Посилання скопійовано

Тотальна фіскалізація на користь, передусім, ФОПів, – Гетманцев

У черговому інтерв'ю щодо впровадження РРО Гетманцев розповів про зміни, які мають знати і ФОП, і покупцi

Тотальна фіскалізація на користь, передусім, ФОПів, – Гетманцев

В своєму інтерв'ю для Фактів ICTV Гетманцев розповів про зміни, які мають знати і ФОП, і покупці. За його позицією РРО необхідний для боротьби з тіньовим бізнесом. Також він підкреслив, що  єдиний інструмент, який може відділити великий і середній бізнес від малого, це РРО. 

Зокрема Гетмацев зауважив: "Тому ми повинні його встановити, щоб врешті-решт вивести з тіні наших фізичних осіб-підприємців. РРО – це на користь передусім самих ФОП".

Не забув він вказати й про переваги ведення "білого" бізнесу: "Якщо ти ведеш бізнес по-білому, якщо ти можеш показати свої обсяги продажів – ти можеш взяти кредит, продати свій бізнес, залишити його у спадок, можеш залучити інвестиції, розвиватися, дихати спокійно. І не хвилюватися, що тебе обдурить постачальник товарів, з яким у тебе відносини лише на довірі".

Також Гетманцев ще раз підкреслив, що подав правки до одного із законопроєктів, якими пропоную тим, хто зареєструвався до 1 лютого (це обов’язкова умова), зменшити штрафи до кінця року. Але досі на сайті ВРУ не зареєстровано відповідний законопроєкт. Про це повідомимо окремо.

***

Читайте також:

***

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»