• Посилання скопійовано

Підприємець-«єдиноподатник» може торгувати водою, яку видобуває із власної артезіанської свердловини

Чи може платник єдиного податку -- фізична особа ? підприємець, який має власну артезіанську свердловину, продавати видобуту з неї воду та працювати на єдиному податку?

Відповідно до змін, внесених до Податкового кодексу України Законом України від 24.05.2012 р. №4834-VI «Про внесення змін до щодо удосконалення деяких податкових норм», а саме до пунктів 5, 8 пп. 291.5.1 ст. 291, з 1 липня 2012 року «єдиноподатникам» дозволено займатися реалізацією корисних копалин місцевого значення. Перелік корисних копалин місцевого значення затверджено постановою КМУ від 12.12.94 р. №827.

Враховуючи вищезазначене, підприємець -- платник єдиного податку може торгувати водою, яку видобуває із власної артезіанської свердловини, починаючи з 1 липня 2012 року.

 

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»