• Посилання скопійовано

Під час матчів Євро-2012 у Польщі може бути спрощено контроль для українських автоперевізників

Міністерство інфраструктури Республіки Польща розгляне можливість спрощення контролю дозвільних документів на перевезення пасажирів українськими автоперевізниками. Це питання обговорювалось під час засідання Змішаної українсько-польської Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, що проходило 31 січня ? 1 лютого 2012 року у Києві.

Польська сторона під час обговорення транспортування пасажирів-уболівальників повідомила, що, можливо, за 14 днів до проведення та протягом 14-ти днів після проведення турніру в межах лібералізації перевезень контролюючі органи Польщі не вимагатимуть в українських перевізників дозвільних документів на здійснення пасажирських перевезень.

Крім того, під час засідання українська та польська делегація встановили остаточну квоту дозволів для здійснення пасажирських перевезень у 2012 році і попередню на 2013 рік на рівні 250 дозволів для перевізників кожної із країн: по 150 пасажирських «порожніх» та по 100 пасажирських «маятникових». Термін дії дозволів автоматично продовжено до 31 січня 2013 р.

Сторони позитивно оцінили розвиток пасажирських перевезень між Україною і Польщею та висловили готовність співпрацювати у відкритті нових регулярних автобусних маршрутів між країнами. Нині ж є 76 регулярних ліній пасажирського сполучення між Україною та Польщею.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»