• Посилання скопійовано

Українські та польські перевізники домовилися про дозволи на перевезення

Україна та Польща вирішили питання щодо квоти дозволів на автомобільні міжнародні вантажоперевезення на 2012 рік. Рішення про це ухвалили у рамках польсько-української комісії, що займається перевезеннями, — повідомили з Міністерства інфраструктури України

Згідно з досягнутою домовленістю, перевізники отримають цього року універсальні дозволи на перевезення стандарту Євро-1 — 60 тисяч перевезень для України та Польщі, Євро-2 — 45 тисяч для кожного, Євро-3 — для кожного по 85 тисяч і Євро-4 — для Польщі та України по 10 тисяч. При цьому квота дозволів на здійснення перевезень вантажними автомобілями у 2013 році для України та Польщі була встановлена приблизно у такому самому обсязі.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»