• Посилання скопійовано

Паркомати запрацюють з 1 квітня

Постанова КМУ від 16.01.2012 р. №89 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 р. №1342», набере чинності з дня опублікування, крім абз. 4 пп. 2 п. 1, який набере чинності з 01.04.2012 р.

Кабмін вніс зміни до постанови від 03.12.2009 р. №1342 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів».

Відповідно до цих змін 01.04.2012 р. майданчики для платного паркування обов’язково повинні бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару. При цьому на спеціально обладнаних майданчиках для платного паркування обов’язково повинні бути встановлені автоматичні в’їзні та виїзні термінали.

Сплата вартості послуг з утримання майданчиків для платного паркування здійснюється у безготівковій формі шляхом придбання паркувального талону з визначеною тривалістю паркування, в якому зазначаються дата та час розміщення ТЗ на майданчику для платного паркування.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»