• Посилання скопійовано

Уряд удосконалив процедуру реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів

Зокрема, уточнено перелік державних автоматизованих баз даних, необхідних для реєстрації (перереєстрації), з метою підтвердження власників та правомірності придбання транспортних засобів

Уряд удосконалив процедуру реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів

Кабмін постановою від 05.10.2016 р. №687 вніс зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів.

Таким чином Уряд удосконалив процедуру реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів шляхом уточнення переліку державних автоматизованих баз даних, необхідних для таких дій, з метою підтвердження власників та правомірності придбання транспортних засобів.  

Зокрема, значно скорочено час реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів за рахунок електронної передачі інформації від розпорядників реєстрів до уповноваженого органу МВС та чітко визначений перелік державних автоматизованих баз даних, необхідних для таких дій.

Як зазначають у Кабміні, внесені зміни спрямовані на убезпечення від недобросовісних дій третіх осіб під час реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, які знаходяться у заставі або передані в користування.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»