• Посилання скопійовано

Кабмін спростив розмитнення авто з «єврономерами»

Уряд скасував обов'язкову сертифікацію по екологічним нормах для розмитнення авто з «єврономерами»

Кабмін спростив розмитнення авто з «єврономерами»

Кабінет Міністрів України на засіданні 13 лютого спростив процедуру митного оформлення автомобілів на іноземній реєстрації «євроблях». Відповідні документи є у розпорядженні РБК-Україна.

Зокрема, в Уряді зазначили, що одним із стримуючих факторів митного оформлення «євроблях» є складна і тривала процедура сертифікації, в тому числі, для підтвердження відповідності екологічним нормам. Зазначимо, без результатів сертифікації таке авто не може бути розмитнено.

З метою спрощення підтвердження відповідності такого автомобіля екологічним нормам при митному оформленні та першій реєстрації на рівні з сертифікатами відповідності тепер будуть використовувати технічний паспорт країни останньої реєстрації.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в останні дні оформлення «евроблях» київські митники будуть працювати до опівночі.

За словами президента Петра Порошенка, до Пенсійного фонду на даний момент надійшло 5 мільярдів гривень від розмитнення авто на іноземній реєстрації.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»