• Посилання скопійовано

Через війну змінили адресу магазину – перереєструйте ПРРО

У разі зміни адреси господарської одиниці, де використовується ПРРО, слід перереєструвати РРО. Для цього подається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою №1-ПРРО

Через війну змінили адресу магазину – перереєструйте ПРРО

Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області нагадують, суб’єктам господарювання, які планують зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, що господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО має перебувати на обліку в податковій службі. Для цього необхідно подати до податкової служби повідомлення про об’єкти оподаткування або через які провадиться діяльність, за формою №20-ОПП.

Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою №1-ПРРО (J/F 1316604), що подається у електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків через Електронний кабінет (портальне рішення для користувачів або програмного інтерфейсу (АРІ)) або засобами телекомунікацій).

Після включення ПРРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій та завантаження програмного забезпечення такий ПРРО може використовуватись суб’єктом господарювання.

Нагадаємо, Державна податкова служба розробила покрокову відеоінструкцію щодо завантаження програмного забезпечення «ПРРО Каса».

З покроковою відеоінструкцією «Як завантажити програмне забезпечення ПРРО Каса» можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/Програмні РРО/Відеоуроки/Як завантажити програмне рішення ПРРО Каса.

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»