• Посилання скопійовано

Підвищення податків збільшить готовність донорів підтримувати Україну, – голова місії МВФ

Прогрес в ухваленні податкового пакета вплине на готовність донорів далі підтримувати Україну: із затвердженням анонсованого Урядом податкового пакету настроїв до продовження підтримки буде більше

Підвищення податків збільшить готовність донорів підтримувати Україну, – голова місії МВФ

Готовність міжнародних партнерів України до продовження підтримки буде вищою із затвердженням анонсованого Урядом податкового пакета.

Так вважає голова місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) в Україні Гевін Грей, повідомляє Економічна правда.

Прогрес в ухваленні податкового пакета вплине на готовність донорів далі підтримувати Україну: із затвердженням анонсованого Урядом податкового пакету настроїв до продовження підтримки буде більше, підкреслив Грей.

Він вважає, що це буде для них свідченням намагань держави набути більшої самодостатності та незалежності від зовнішньої допомоги з огляду на значні видатки в середньостроковій перспективі.

За його словами, підтримку міжнародних донорів, реструктуризацію комерційного боргу та підвищення податків варто розглядати як єдиний пакет, націлений на результат - ефективно ліквідувати дефіцит фінансування.

***

Читайте також:

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»