• Посилання скопійовано

Відтепер провідні сайти з пошуку роботи працюють разом з Мінекономіки та Службою зайнятості

23 травня власники сайтів work.ua, robota ua, grc.ua, novarobota.ua, pidbir.com та Держслужба зайнятості за участі Мінекономіки як організатора підписали договір про співпрацю та інформаційну взаємодію

Відтепер провідні сайти з пошуку роботи працюють разом з Мінекономіки та Службою зайнятості

Держцентр зайнятості повідомляє, що провідні сайти з пошуку роботи України відтепер працюють разом із Міністерством економіки України та Державною службою зайнятості.

Забезпечити роботою українців в умовах війни важливо і можливо лише, працюючи злагоджено, об’єднавши зусилля всіх зацікавлених сторін - бізнесу, держави та шукачів роботи. 23 травня, підприємства - власники сайтів work.ua, robota ua, grc.ua, novarobota.ua, pidbir.com та Державна служба зайнятості за участі Міністерства економіки України як організатора підписали договір про співпрацю та інформаційну взаємодію.

Мета - створення на ресурсах Державної служби зайнятості національного інформаційного порталу з єдиною базою вакансій, що будуть оновлюватися в режимі реального часу.

Робота є. Знайдемо роботу разом!

***

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»