• Посилання скопійовано

МВС пропонує для нічних закладів встановити адмінштраф до 680 тис. грн

Йдеться про нічні заклади та ресторани, які порушують комендантську годину. За перше порушення штрафуватимуть до 170 тисяч грн

МВС пропонує для нічних закладів встановити адмінштраф до 680 тис. грн

МВС пропонує встановити штрафи для закладів і ресторанів, які порушують комендантську годину, відповідний законопроєкт надішлють до парламенту, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі загальнонаціонального телемарафону. Розповідає Інтерфакс.

"Ми підготували проєкт закону, завтра він буде відправлений у правоохоронний комітет. Цим проєктом закону вносяться зміни до адміністративного Кодексу нашої держави щодо відповідальності власників суб'єктів господарювання та фізичних осіб-підприємців за роботу таких закладів", - сказав він.

За словами Клименка, йдеться про нічні заклади та ресторани, про обмеження їхньої роботи та контроль за їхньою роботою, саме в ті режими, які були встановлені або військовим командуванням, або військовим керівництвом.

"Ми пропонуємо, щоб ці штрафи становили 34-170 тис. грн, якщо такі порушення були встановлені перший раз. Якщо такі порушення будуть встановлені вдруге протягом одного року - від 340 до 680 тис. грн", - наголосив Клименко.

Очільник МВС вважає, що найближчим часом Верховна Рада розгляне цю пропозицію.

 

Від редакції

Нагадаємо, що це не перша спроба встановити адміністративні штрафи за порушення комендантської години. Про попередніі законопроекти ми писали тут і тут. Проте вони й досі опрацьовуються в комітеті при ВРУ. Яка доля спіткає нову ініціативу, покаже час. 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»