• Посилання скопійовано

Доповнено план рахунків бухобліку для бюджетних установ

Мінфін затвердив Положення з бухгалтерського обліку запасів бюджетних установ та вніс зміни до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку

Доповнено план рахунків бухобліку для бюджетних установ

Мінфін наказом від 14.11.2013 р. № 947 затвердив:

1. Положення з бухгалтерського обліку запасів бюджетних установ;

2. Зміни до Плану рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 26.06.2013 р. № 611;

3. Зміни до Положення з бухгалтерського обліку необоротних активів бюджетних установ, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 26.06 2013 р. № 611.

Зокрема, доповнено план рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ. Отож:

1) рахунок 32 «Рахунки в казначействі» після субрахунку 326 «Спеціальні реєстраційні рахунки для обліку інших надходжень спеціального фонду» доповнено новим субрахунком 327 «Рахунки для обліку коштів, які підлягають розподілу за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування»;

2) рахунок 67 «Розрахунки за іншими операціями і кредиторами» після субрахунку 672 «Розрахунки за депозитними сумами» доповнено новим субрахунком 673 «Розрахунки за коштами, які підлягають розподілу за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування».

Крім цього, встановлено, що для організації обліку та забезпечення контролю об’єктам обліку присвоюється індивідуальний інвентарний номер (крім білизни, постільних речей, одягу, взуття, бібліотечних фондів, малоцінних необоротних матеріальних активів, матеріалів довготривалого використання та таких, що мають специфічне призначення).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/П(С)БО і план рахунків

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «П(С)БО і план рахунків»