• Посилання скопійовано

Таксисти в Україні заробляють майже у два рази більше, ніж офісні працівники

Водії взагалі (і таксисти зокрема) мають всі шанси розраховувати на хорошу зарплату. Про це свідчать дані дослідження, проведеного кадровим порталом hh.ua

Таксисти в Україні заробляють майже у два рази більше, ніж офісні працівники

Начиная с 2012 года, около 30 % всех вакансий для водителей с указанной зарплатой предлагали соискателям заработать от 13 000 грн в месяц, а это в два раза выше, чем зарплата киевских офисных клерков (5-6 тысяч грн). Еще 50 % – от 7 000 грн, а это существенно выше, чем средняя зарплата по Украине.

Около 10 % всех вакансий для водителей предусматривают наличие собственного автомобиля, а для таксистов это – одно из самых актуальных условий успешного трудоустройства.

Ещё один плюс для водителей – возможность расчитывать на сменный (20 % вакансий) или гибкий (15 %) график работы.

Ожидаемый опыт работы чаще всего невелик – достаточно работать в этой сфере от 1 года до 3 лет.

В 25 % случаев работодатели готовы взять на работу и вовсе неопытного кандидата. А солидный опыт (более 6 лет) требуется всего в 5 % вакансий для водителей.

На підставі: Сьогодні

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»