• Посилання скопійовано

За час перебування в санаторії інвалідам повинні виплачувати лікарняні

Фахівці ФСС з ТВП роз'яснили, як оплачувати листок непрацездатності інвалідам війни та прирівняним до них особам за час санаторно-курортного лікування

За час перебування в санаторії інвалідам повинні виплачувати лікарняні

Фонд соціального страхування з ТВП у листі від 22.01.2014 р. № 04-29-164 роз'яcнив, що допомога по тимчасовій непрацездатності застрахованим особам (в т.ч. інвалідам війни та прирівняним до них особам) у разі надання їм путівки на санаторно-курортне лікування виплачується Фондом на загальних підставах.

Нагадаємо, що підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності. На період санаторно-курортного лікування він видається на термін лікування та проїзду до санаторно-курортного закладу і назад, але з урахуванням тривалості щорічної (основної та додаткової) відпустки. Крім того, листок непрацездатності видається до від`їзду в санаторно-курортний заклад при наявності путівки, довідки з місця роботи про тривалість щорічної (основної та додаткової) відпустки та картки санаторно-курортного відбору.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»