• Посилання скопійовано

16 липня Державну митну службу зареєстрували в ЄДР

Державна митна служба 16 липня отримала реєстрацію як юрособа в ЄДР на основі документів, поданих головою ДМС Максимом Нефьодовим

16 липня Державну митну службу зареєстрували в ЄДР

Міністерство фінансів України на своїй сторінці у Facebook повідомили наступне.

Державна митна служба України зареєстрована!

Сьогодні ДМС отримала реєстрацію як юридична особа в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій на основі документів, поданих Головою ДМС Max Nefyodov.

Cлужба отримала код ЄДРПОУ 43115923, що знаходиться за адресою: вул. Дегтярівська, 11г, у м. Києві.

Через те, що конкурс на керівника ДМС тривалий час був заблокований, процес створення ДМС розпочався пізніше, ніж податкової, тому всі процеси тепер потребуватимуть прискорення.

Наступними етапами у побудові нової митниці стануть затвердження структури та штатного розпису Служби, створення територіальних органів ДМС, переведення працівників, не менше 30%, із ДФС в нову Службу. Після цього Кабмін зможе прийняти розпорядження про покладання обов'язків від Державної фіскальної служби на ДМС.

Новій Митній Службі - Бути!

***

Читайте також:

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»