• Посилання скопійовано

Не пропустіть "гарячий" тиждень роботи ВРУ

З огляду на затверджений розклад засідань ВРУ на 20-23 грудня 2016 року на наступному тижні депутати будуть розглядати всі законопроекти, які впливатимуть на долю бізнесу у 2017 році

Не пропустіть "гарячий" тиждень роботи ВРУ

UPD 20.12.2016

Звертаємо увагу, що ВРУ вирішила проект держбюджету на 2017 рік та усі проекти щодо податкових змін розглянути сьогодні, 20 грудня. Про це зазначається в порядку денному засідання парламенту>>

****

Відповідно до розкладу засідань Верховної Ради України на 20-23 грудня 2016 року 20 грудня 2016 року буде розглянуто у другому читанні:

- проект 5132, яким передбачається внесення змін до ПКУ щодо ПДВ, єдиного податку, акцизу та інших податків у зв’язку з прийняттям Держбюджету на 2017 рік. Детально про нього ми писали у новинах:

 

22 грудня 2016 року буде розглянуто у другому читанні:

- проект 5368 щодо впровадження податкової реформи 2017 року. Детальніше про неї читайте у аналітиках від редакції:

 

- проект 5369 щодо передачі баз даних митниці від ДФС до Мінфіну. Читайте: Рада схвалила передачу баз даних митниці від ДФС до Мінфіну.

 

- проект 5000 щодо прийняття Державного бюджету на 2017 рік. Саме у цьому проекті має бути затверджено новий розмір мінімальної зарплати у розмірі 3200 грн. Нагадаємо, що у зв’язку з запровадженням нового розміру мінімальної зарплати вже прийнято закон за проектом 5130. Він містить зміни щодо трудового законодавства, Закону про ЄСВ та інших законів для практичного застосування нового розміру мінзарплати. Детальніше  про це у матеріалах:

 

Зверніть увагу, що зараз ще не відомо, якими будуть остаточні варіанти текстів прийнятих законів.  Як тільки вони з’являться, ми обов’язково повідомимо про це та проаналізуємо, як вони будуть впливати на діяльність суб’єктів господарювання у 2017 році.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»