• Посилання скопійовано

Наказ щодо введення нового звіту про квоти вже на погодженні у ДРС

27 вересня Мінсоцполітики направило до ДРС проект свого наказу «Про затвердження Змін до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню». Але ДРС ще його не погодила

Наказ щодо введення нового звіту про квоти вже на погодженні у ДРС

До ДРС 27 вересня було направлено проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Змін до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню». 

Наразі цей проект ДРС ще не погодила.

Нагадаємо, що Мінсоцполітики було розроблено та оприлюднено 17 вересня проект свого наказу  «Про затвердження Змін до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню» (завантажити). Ним пропонується:

  1. визначити процедуру надання підприємствами, установами та організаціями з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб Державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню;
  2. викласти у новій редакції звіт «Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 20__ рік» (завантажити).

Зауважимо, що цей проект наказу оприлюднюється повторно. Вперше він був опублікований на сайті Мінсоцполітики у квітні 2018 року. Про це ми писали тут.

Очікується, що ці зміни наберуть чинності з дня його офіційного опублікування.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»