• Посилання скопійовано

Як бюро кредитних історій забронювати своїх працівників?

За затвердженою постановою НБУ, з метою бронювання працівників бюро кредитних історій можуть звертатися до Нацбанку для визначення їх критично важливими

Як бюро кредитних історій забронювати своїх працівників?

Бюро кредитних історій включено до переліку юридичних осіб, щодо яких Національний банк ухвалює рішення:

Про це йдеться в постанові Правління Національного банку України від 26 квітня 2023 року № 57 "Про внесення змін до Положення про порядок визначення Національним банком України юридичних осіб, що є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період", що набирає чинності з 28 квітня 2023 року.

Нагадаємо, Національний банк України визначив критерії віднесення учасників фінансового ринку до установ, які мають важливе значення для галузі національної економіки, що застосовуватиметься для ринку фінансових послуг. 

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»