• Посилання скопійовано

Мінфін надав АРМА доступ до рахунків платників податків

АРМА підписало з Мінфіном спільні накази, які визначають порядок надання ДФСУ інформації з Держреєстру фізичних осіб – платників про доходи фізичних осіб, та порядок отримання АРМА інформації про рахунки платників податків, які взяті на облік у контролюючих органах

Мінфін надав АРМА доступ до рахунків платників податків

АРМА повідомляє, що разом з Міністерством фінансів підписано спільні накази «Про затвердження Порядку надання Державною фіскальною службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про доходи фізичних осіб на запити Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» та «Про затвердження Порядку отримання Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інформації про рахунки платників податків, які взяті на облік у контролюючих органах».

Накази визначають порядок:

  1. надання Державною фіскальною службою України інформації з Державного реєстру фізичних осіб – платників про доходи фізичних осіб;
  2. отримання АРМА інформації про рахунки платників податків, які взяті на облік у контролюючих органах.

Документи направлено на державну реєстрацію до Міністерства юстиції.

***

Читайте також:

Джерело: АРМА

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»