• Посилання скопійовано

У разі звільнення працівника до закінчення робочого року допомога на оздоровлення не відраховується

Законодавством не передбачено відрахування допомоги на оздоровлення за дні відпустки, що були надані в рахунок невідпрацьованої частини робочого року, якщо працівник звільняється до закінчення робочого року, - Мінсоцполітики

У разі звільнення працівника до закінчення робочого року допомога на оздоровлення не відраховується

Мінсоцполітики у листі від 31.12.2015 р. №618/014/91-15, серед іншого, роз'яснило: у разі звільнення працівника до закінчення робочого року, за який він уже одержав відпустку повної тривалості, власник або уповноважений ним орган провадить відрахування із заробітної плати за дні відпустки, що були надані в рахунок невідпрацьованої частини робочого року.

Оплата часу щорічних відпусток здійснюється у розмірі середньої заробітної плати, яка обчислюється відповідно до Порядку обчислення середньої заробітної плати.

Проте законодавством не передбачено відрахування суми допомоги на оздоровлення разом із заробітною платою за дні відпустки, що були надані в рахунок невідпрацьованої частини робочого року, у випадку звільнення працівника до закінчення робочого року, за який він уже одержав відпустку повної тривалості.

Усі новини на тему >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»