• Посилання скопійовано

З 13 червня за невидачу довідки працівникові можуть оштрафувати

Законом України від 17.05.2012 р. №4714-VI внесені доповнення в ст. 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З 13 червня 2012 року застосовується адміністративна відповідальність за:

— порушення терміну надання працедавцями (зокрема фізичними особами — підприємцями) на вимогу працівників (зокрема що були) документів про їх трудову діяльність, необхідних для призначення пенсії (про стаж, заробітну плату і т. п.), або надання таких документів з недостовірними даними;

— порушення терміну проведення атестації робочих місць за умовами праці і порядку її проведення.

Нагадаємо, що розмір штрафу по ст. 41 Куоап складає від 510 до 1 700 грн. По цій же статті штрафують за порушення термінів виплати зарплати або виплати її не в повному об’ємі, а також за інші порушення законодавства про працю.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»